Értékeink

  • Transzparencia és profiltisztaság: Az ÁHZrt. kizárólag árverésszervezést végez. Az ÁHZrt. az üzleti tisztességet minden partnerével szemben (vagyontárgyak tulajdonosai, követelés eladók, adósok, más üzleti partnerek) kiemelten fontosnak tartja. A tulajdonosok évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi és jogi szektorban és mindvégig transzparens és prudens módon vezette üzleti vállalkozásait.
  • Bevezetett márkanév és piaci pozíció: A cég neve közismert a végrehajtási piacon, amelyet referenciáink is alátámasztanak. 
  • Tapasztalt adminisztrációs háttér: (banki, jogi irodai és ingatlan-nyilvántartási háttérrel rendelkező munkatársak).
  • Széleskörű üzleti tapasztalat: nagy tömegű lakossági ingatlanügyletek mellett, egyedi és komplex vállalti ügyek bonyolítását végezzük (pl. ingóságok és ingatlanok kombinációja, ingatlanba fixen beépített lízingelt eszközök, mezőgazdasági gépek, bérlői zálogjog alapján lefoglalt ingóságok, közraktározott áruk). A komplexebb ügyek ellátása során feltárjuk a jogi kockázatokat, strukturálunk és tanácsadási tevékenységet is végzünk a megbízónk számára. 
  • Jogi biztonság: A behajtási-típusú árverési tevékenység sajnálatos velejárói a peres eljárások. Társaságunk számos sikeres peren van túl, így széleskörű tapasztalattal rendelkezik e területen.